nieuws over Kiewit

Archief

kkk_82_2019_11

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_82_2019_11_webber.pdfkkk_82_2019_11_webber.pdfTweedaagse uitstap van Sint Lambertuskoor naar de Moezel. Hobbytentoonstelling was een succes. Opening sportcomplex Heksenberg. Vliegveld Kiewit, waar iedereen welkom is.???2656 kB

kkk_82_2019_11_webKriskras Kiewit nr 82 van november 2019 staat nu online!

Twintig jaar Kriskras Kiewit! Twintig jaar het Biekske! Toen we er aan begonnen had ik nooit gedacht dat we zoveel boekjes vol zouden krijgen. Maar niets is minder waar!
In die 81 nummers interviewden we 95 Kiewitenaren, kregen we 100 artikels van verenigingen over hun vereniging, schreven we 131 artikels over allerhande onderwerpen en gebeurtenissen. Onder de noemer van maatschappelijk item verschenen er 121. Er is dus heel wat inkt gevloeid in die 20 jaar.
Honderden activiteiten en festiviteiten die plaats vonden in Kiewit door Kiewitse en niet-Kiewitse verenigingen werden geadverteerd. Dit laatste is trouwens de reden waarom Kriskras er ooit gekomen is: de verenigingen de kans geven hun activiteiten gratis bekend te maken. Voor onszelf was het feit dat Kiewit in twee gesneden is door de Kempische Steenweg een manier om de twee helften dichter bij elkaar te brengen.
Wij vinden wel dat we daarin geslaagd zijn.
We gaan dat vieren met iedereen die er zin in heeft. De uitnodiging vind je op de achterzijde van deze Kriskras.
We organiseren dan ook een leeshoek waar je alle artikels kan lezen, op een groot scherm krijg je 20 jaar foto’s die in Kriskras verschenen zijn en ook die niet verschenen zijn. Fijn om terug te zien!
De eerste Kriskras kwam er in november 1999, dit nummer is dus al het eerste boekje van het 21ste jaar.
Ikzelf ga een stapje terug zetten, Ann Cardinaels neemt de fakkel over. We kregen er deze maand bovendien twee nieuwe medewerkers bij: Johan Keunen en Roland Maes.
Dat is wel heel fijn!
Geniet weer van deze uitgave, maak er een gezellig eindejaar van en blijf vooral gezond in 2020. Bij leven en welzijn…!
Chris Goyens

 


20 jaar kkk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

KRISKRAS KIEWIT ZOEKT NOG STEEDS MEDEWERKERS

Wij, Kriskrassers, willen ons team versterken om het boekje, dat in november haar 20ste verjaardag viert, te kunnen blijven uitgeven.
Wil jij graag meewerken aan Kriskras Kiewit?
Welkom, we hebben je nodig! Hoe meer medewerkers, hoe beter!
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dan regelen we een afspraak om eens te babbelen!

Categorie: