nieuws over Kiewit

Archief

kkk_75_2018_05

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_75_2018_05_web.pdfkkk_75_2018_05_webNieuwe woonverkavelingen in Kiewit Actiegroep Struikelpunt Retrospectieve Jos Nicolaï EHBO Home Party Circus Kievitini: een terugblik De hobby van Kristl Veestraeten???8379 kB

kkk 75 2018 05 webKriskras Kiewit nr 75 van mei 2018 staat nu online!

Nog beter, oordeel zef maar.

'Mei is toch wel de maand waarin alle kleuren in de natuur fris en helder zijn: de bladeren van de bomen, de bloemen, de lucht… prachtig! We genieten er van.
Onze Kriskras Kiewit heeft zijn nieuwe look en wij zijn daar overgelukkig mee. Het boekje heeft een grotere uitstraling, is nog aangenamer om lezen.
Wat de activiteiten betreft: je hebt geen reden om niet buiten te komen.
Schoolfeest De Beverzak, Amuse, tentoonstelling van de werken van Jos Nicolaï en je kan allerhande activiteiten doen met kinderen en/of kleinkinderen op Domein Kiewit …'

Chris Goyens

kkk 75 2018 05 jefJef Leroy stopt als redactielid bij Kriskras Kiewit

Wij willen bij deze JEF LEROY bedanken voor zijn jarenlange medewerking als redactielid bij Kriskras Kiewit. Hij was er bij van in het begin: november 1999. Jef heeft, als vertegenwoordiger van de Hei, de gemeenschap Kiewit en Kiewit Hei dichter bij elkaar gebracht. Hij ijverde altijd voor “zijn Hei”, op alle vlak.
Nu is Jef op leeftijd, 86 jaar, en heeft zelf beslist om als redactielid af te haken. We respecteren zijn beslissing maar zullen hem missen in onze vergaderingen!
We hebben veel moeite moeten doen om een foto van Jef te vinden. Dat is logisch, want hij liep altijd met de camera in de hand en heeft vele jaren Hei-activiteiten en feesten in beeld gebracht. Daarom zie je hem zelf nergens op de foto.
Wil je meer weten over wat Jef allemaal voor Kiewit Hei gedaan heeft dan kan je een interview met hem vinden op onze website Kriskraskiewit.be in het archief, maart 2010 (februari 2010).

 

Categorie: