nieuws over Kiewit

Archief

kkk_84_2020_09

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_84_2020_09_webber.pdfkkk_84_2020_09_webber.pdfAanpak Corona in Kiewit Aero Kiewit test succesvol de lier Muziekatelier voor iedereen Kiewit-Heide wordt veiliger In de kijker: PATSY CLAESSEN GIJS COX Tenkie informeert Wist-je-datjes???1954 kB

kkk 84 2020 09Kriskras Kiewit nr 84 van september 2020 staat nu online

Voor jou ligt het eerste Kriskras Kiewitboekje dat tot stand is gekomen tijdens de Corona periode. We leven momenteel in een bizarre, vreemde tijd. Er is bijna van de ene op de andere dag, die 13- de maart, veel veranderd. Voor de Kiewitse verenigingen betekent het ook onzekerheid. Het is nu nog niet in te schatten of al de geplande activiteiten kunnen/mogen doorgaan. Daarom staat er in deze editie van Kriskras Kiewit geen agenda. Voor informatie verwijzen we dan ook graag naar de websites van betreffende verenigingen. De aankondigingen die wel gepubliceerd zijn, zijn ook onder voorbehoud i.v.m. de Coronamaatregelen.

Op de hoek van de Kempische Steenweg met de Walenstraat wil McDonald’s een nieuwe vestiging openen. Hier zijn voor– en zeker ook tegenstanders rond dit project. De redactie van Kriskras Kiewit wil hierin haar neutraliteit behouden en heeft daarom een artikel van een werkgroep, die hierrond bezig zijn, verwezen naar de facebookpagina van Kriskras Kiewit.

Verder in dit nummer veel variatie en informatie allerhande over en voor mensen en gebeurtenissen in Kiewit.

Graag ook nog een oproep aan Kiewitenaren die deel willen uitmaken van Kriskras Kiewit. Artikel schrijven, ideeën aanbrengen, foto’s insturen, een verhaal willen delen... Altijd van harte welkom. Laat het maar horen.

Veel leesplezier en hou het veilig.
Philip Scheepers

Categorie: