nieuws over Kiewit

Archief

kkk_83_2020_02

kkk 83 2020 02Kriskras Kiewit nr 83 van februari 2020 staat nu online!

Vandaag kruip ik voor het eerst achter mijn nieuwe laptop als verse redacteur van Kriskras, als opvolger van onze eigen Chris Goyens die 20 jaar met hart en ziel de geboorte en groei van dit blad onder haar vleugels nam. Gelukkig blijft ze nog in ons team.

Samen met een fantastische redactie hebben wij dit exemplaar voor jullie samengesteld. Graag stel ik je aan deze toffe geëngageerde mensen voor in onze volgende editie in mei.

Deze Kriskras is er eentje met feestfoto’s, nieuwtjes en ‘Wistjedat je samen met ons het 25 jarig bestaan van onze eigen toneelgroep Kreatief kan vieren? We hebben gezorgd voor een groter lettertype. De activiteitenkalender en tapkalender kan je uit het boekje halen en op je koelkast hangen.Alles wat leeft in en rond Kiewit en waar jullie deel van kunnen uitmaken staat hier in. Zoals we al deze datums in dit boekje verzamelen, zo willen we jullie verenigen.

Nog steeds zoeken wij nieuwe redactieleden. Ga de uitdaging aan en kom erbij. Je bent van harte welkom.

Maar ook Okra zoekt kaarters. Onze verenigingen zoeken nieuwe leden. We gaan ze aan jullie nog eens allemaal voorstellen dit jaar.

Het voorwoord zal telkens door iemand anders geschreven worden.

Ik sluit mijn eerste voorwoord af met een klein bijna vergeten gedicht van de Nederlandse dichter en zanger Toon Hermans:
Leven
“Niet je hele lange leven
Met je voetjes op de grond
Beetje dromen, beetje zweven
Lijkt me ook niet ongezond.”

Veel plezier bij het lezen van deze Kriskras.

Ann Cardinaels

  

 

 

  

KRISKRAS KIEWIT ZOEKT NOG STEEDS MEDEWERKERS

Wil jij graag meewerken aan Kriskras Kiewit?
Welkom, we hebben je nodig! Hoe meer medewerkers, hoe beter!
Laat iets weten..

Categorie: